Selçuk ASLAN
this site the web

Antalya'da uluslararası gençlik eğitimi

"Training Essentials: From Idea to Project" Eğitim Kursu, 18-24 Ekim 2010 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. Başvuruları kabul edilenlerin ulaşım ve konaklama masrafları karşılanacak.





Ulusal Ajans Merkez Başkanlığı tarafından Antalya'da 18-24 Ekim 2010 tarihlerinde düzenlenecek olan "Training Essentials: From Idea to Project" Eğitim Kursu ile ilgili bilgiye ve "online" başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız. Ek belge gönderilmesine gerek yoktur.

Son başvuru tarihi 1 Eylül 2010'dur.

Eğitim dili İngilizce'dir. Eğitim kursu esnasında çevirmenlik hizmeti verilmemektedir.

*Tüzel kişiliği olan ve kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları,iversite toplulukları, Gençlik Merkezleri, Gençlik Meclisleri adına başvuru yapılabilir (İngilizce başvuru formunda "organisation" kısmına kurum / kuruluş isimleri yazılacaktır).

Bir kuruluştan en fazla 1 kişiye destek verilecektir. Türkiye'den toplam olarak 2 kişi eğitim kursuna katılım sağlayabilecektir.

Başvuruları kabul edilenlerin yeme-içme, konaklama masrafları, şehirler arası ekonomik sınıf yolculuk masrafları Merkez Başkanlığımız tarafından karşılanacaktır.

Değerlendirme, başvuru formları üzerinden yapıldığından, başvuru formunuzu açık, anlaşılır ve net olarak doldurduğunuzdan ve sizi, bu etkinliğe katılımınızla ilgili motivasyonunuzu, somut hedeflerinizi en iyi şekilde aktardığınızdan emin olunuz.

Sorularınız için

bilgi@ua.gov.tr Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Selçuk ASLAN

Gençlik ve Doğa Gönüllüsü / Makine Mühendisi

İletişim