Selçuk ASLAN
this site the web

Almanya için gönüllü gençler aranıyor

outsideactivities.jpg

Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında Almanya'daki çevre projelerine katılacak gönüllü gençler aranıyor. Sigorta, seyahat, konaklama ve vize masraflarının tamamı projeden karşılanacak.







Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında projelere katılmak üzere gönüllüler Almanya'ya gönderilecek. Sigorta, seyahat, konaklama ve vize masraflarının tamamı projeden karşılanacaktır.

Çerkeş Belediyesi tarafından koordine edilen AB tarafından desteklenen Eylem 2 AGH projesi için aşağıdaki tabloda belirtilen sürelerde ve konularda gönüllüler gönderilecektir.


Almanya'da EVS fırsatı

2008-DE-181
Proje başlangıç Şubat/Mart 2011, 6-7 ay sürmesi planlanıyor. İyi İngilizce ve Almanca bilgisi aranmaktadır.

2009-DE-125
Proje başlangıç Şubat/Mart 2011, 12 ay sürmesi planlanıyor. Başlangıç seviyesinde Almanca bilgisi aranmaktadır.

2009-DE-155
Proje başlangıç Şubat/Mart 2011, 12 ay sürmesi planlanıyor. Başlangıç seviyesinde Almanca bilgisi aranmaktadır.

http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_en.cfm adresinde EI Ref bölümüne projelerin referans numaralarını yazarak proje detaylarını öğrenebilirsiniz.

NOT: Lütfen Eylem 2 AGH(Avrupa Gönüllü Hizmeti) projelerinin bir dil öğrenme yada mesleki eğitim kursu almaya yönelik projeler olmadığının bilincinde olarak başvurunuzu yapınız.


Ön değerlendirme CV ve Motivasyon Mektupları üzerinden yapılacak olup gönüllü adayı mülakat ile seçilecektir.


Mülakat tarihi adaylara e-posta yolu ile bildirilecek olup başka herhangi bir bilgilendirme yapılmayacaktır.


CV ve Motivasyon Mektuplarınıza göre yurt dışındaki kuruluşun sizin seçilip/seçilmeyeceğinize karar vereceğini unutmayınız. Lütfen ingilizce olarak hazırladığınız ve güncel fotoğraflarınızı eklediğiniz CV ve ML dosyalarınızı seçtiğiniz proje konusu ve dönemini belirterek 2 Ağustos 2010 tarihi mesai bitimine kadar info@ivydanismanlik.com Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine gönderiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Selçuk ASLAN

Gençlik ve Doğa Gönüllüsü / Makine Mühendisi

İletişim