Selçuk ASLAN
this site the web

6 AB ülkesi için gönüllü gençler aranıyor


6 AB ülkesi için gönüllü gençler aranıyor
Gençlik


İngiltere, Portekiz, Almanya, Malta, Polona veya Yunanistan'da çeşitli projelerde gönüllü olarak görev almak, yeni kültürleri tanımak, yeni arkadaşlıklar edinmek ister misiniz? Konaklama -Yeme-İçme -Cep Harçlığınız -Uçak /Otobüs Biletleriniz ( Gidiş Dönüş) - Vize Masraflarınız program tarafından karşılanacak.



EVS ( European Volunteer Service ) AB tarafından desteklenen bir programdır. Atatürk Üniversitesi Rektörlük Dış İlişkiler Ofisi bu konuda akredite bir kurumdur ve 103 kişiye sadece bu program sayesinde yardımcı olmuştur. Söz konusu ülkelerle anlaşmamız 1-2 aylıktır ve aşağıdaki linkteki formu KESİN GİTMEYE KARAR VERENLER doldursun lütfen.



Eğitimi devam edenlere Rektörlük Dış ilişkiler Ofisi olarak izin almıyoruz. İzin konusunu kendi Dekanlık ve Bölümünüzle hallediniz bizi referans göstererek.

Projelere katılırken ilginize göre seçim yapınız ve bir kez başvuru yapınız. Sosyal etkinliklere katılımlarınız seçiminizde önem arz edecektir. Proje tarihlerine aşağıda yer verilmiştir. Her bir proje max. 2 kişidir. Konaklama -Yeme-İçme -Cep Harçlığınız -Uçak /Otobüs Biletleriniz ( Gidiş Dönüş) - Vize Masraflarınız program tarafından karşılanır.

Tüm Türkiye'den 17-31 yaş arası imkanı kısıtlı ( Özel-Kamu Kurumunda çalışanlar katılamaz) tüm gençlerin başvurusunu kabul ediyoruz.

Önemli: İngiltere ve Portekiz ile süren işbirliği anlaşmamız devam etmektedir. Mayıs ayından itibaren işbirliğine girmemiz beklenmektedir. Gecikmenin gerekçesi söz konusu ülkedeki kuruluşların AB akreditasyonlarındaki gecikmedir. Şubat ayında başvuru alacağız ; özellikle İngiltere noktasında yoğun talep alacağımızı tahmin ettiğimiz için aşağıdaki linkteki projelerden "engellileri " seçenler 2. opsiyon olarak İngiltere'ye gitme noktasında avantajlı olacaklardır.

Atatürk Üniversitesi Rektörlük Dış İlişkiler Ofisi

| www.atauni.edu.tr/international

Erdem UysaL

ayrıntılı bilgi ve başvuru linki için tıklayın!

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Selçuk ASLAN

Gençlik ve Doğa Gönüllüsü / Makine Mühendisi

İletişim