Selçuk ASLAN
this site the web

12 Ekim Ankara Sheraton, 14 Ekim İzmir Hilton ve 16 – 17 Ekim İstanbul Askeri Müze’de düzenlenecek olan fuarlarda yok yok!

12 Ekim Ankara Sheraton, 14 Ekim İzmir Hilton ve 16 – 17 Ekim İstanbul Askeri Müze’de düzenlenecek olan fuarlarda yok yok!

Devlet Planlama Teşkilatı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve S&G Gençlik Grubu tarafından projelendirilen “Sen Orada Gençlik Burada” S&G Gençlik Karavanı; AB Gençlik Programları konusunda gençler arasında bilginin paylaşımını etkinleştirmek amacıyla EDUCATURK YURTDIŞI EĞİTİM FUARLARINA geliyor…

Gençlik Karavanı, AB tarafından gençlere tanınan fırsatlar konusunda gençlerin farkındalığını artırmak, AB tarafından sağlanan destek ve imkânlar ile gençlik projeleri eğitimleri vermek, uygulanacak yaygın eğitim teknikleri sayesinde eğitim kalitesini artırmak ve ekonomik dezavantajlardan dolayı proje eğitimi alamayan gençliğe imkân yaratmak gibi hedefleri de yanına alarak çıktığı, 40.000 km yi aşan yolculuğunda şimdi de EDUCATURK'TE

Gençlik Karavanı Avrupa Gönüllü Hizmeti Kapsamında ülkemize gelen Alman, Macar, Letonyalı, Yunan ve İspanyol 5 gönüllü ve aktif olarak çalışan Türk gençleri ile EDUCATURK'E geliyor.

Bütün gençlerin ortak düşü yurtdışında okumak, orada kariyer sahibi olmak ve refah dolu bir hayat sürdürmek… “Bu düşü artık gerçekleştirmenin zamanı geldi” diye düşünüyorsanız Ekim ayındaki büyük şölene hazır olun.

Çünkü Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenlenecek olan Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarları, önce sizi yurtdışında üniversiteli, sonra kariyer sahibi yapıyor. Meslekte hızla yükselme ve refah dolu bir hayat sürdürme ise tamamen sizin çalışkanlığınıza bağlı.

100 üniversite Türkiye’ye geliyor

12 Ekim Ankara Sheraton, 14 Ekim İzmir Hilton ve 16 – 17 Ekim İstanbul Askeri Müze’de düzenlenecek olan fuarlarda ise yok yok!

Amerika’dan Güney Kore’ye, Kanada’dan İngiltere’ye, Avustralya’dan Almanya’ya dünyanın dört bin yanından yüzlerce üniversitenin katılacağı fuarda, birinci ağızdan bilgi alabilir, hemen kayıt yaptırabilir, burs başvurularını birebir gerçekleştirebilir, indirimlerden ve daha pek çok fırsattan yararlanabilirsiniz.

Lisans, yüksek lisans, doktora programlarının tanıtılacağı fuarda, kısa dönemli ve üniversitelerin bünyesinde verilen sertifika programları hakkında da bilgi alabilirsiniz. Tembellik etmeyin! Birkaç saatlik fuar ziyareti emin olun sizi düşlerinize bir adım daha yaklaştıracak.

Yeni bir kariyer

Dünyanın en prestijli 100 üniversitesinin hazır bulunacağı fuardaki kariyer olanaklarını ise göz artı etmemek de fayda var. İki yıldır yüzlerce Türk gencini dünyanın en prestijli şirketlerinde çalışmaya gönderen Educaturk, Ekim’de de sizlere pek çok fırsatı bir arada sunacak. Dünyanın en önemli şirketlerindeki maaşlı staj (internship) programlarından yararlanmak, yurtdışında iş deneyimi kazanmak, farklı bir kültürle tanışmak ve düşlerinize bir adım daha yaklaşmak istiyorsanız 12 Ekim’de Ankara Sheraton, 14 Ekim’de İzmir Hilton ve 16 – 17 Ekim’de İstanbul Askeri Müze’de olun.

Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarları ve Tarihleri

12 Ekim Ankara, Sheraton

14 Ekim İzmir, Hilton

16 – 17 Ekim İstanbul, Askeri Müze

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Selçuk ASLAN

Gençlik ve Doğa Gönüllüsü / Makine Mühendisi

İletişim